Easy to starts

Spar tid og penge

Energikonsulenten gennemgår din eksisterende løsning sikrer at alle forudsætninger er til stede...

 

Forum Support

Energirapport & Tilbud

Energikonsulenten udarbejder gratis Energirapport med besparelser og nøgletal...

 

Great docs & support

Sikkerhed og Tryghed

Autoriseret TOSHIBA forhandler direkte hos den officielle importør i Danmark siden 1976...

 

TOSHIBA Greenline D9 Inverter


TOSHIBA Greenline D9 A+++ Inverter er Danmarks og Nordens til dato mest kompakte og driftssikre varmepume i den høje A+++ energiklasse, både i køle- og varmefunktion, som rækker langt ind i fremtiden. Greenline D9 varmepumpen er designet til, at yde super stabil og effektiv rumopvarmning hele året, og har således fabriksgaranteret drift helt ned til udendørstemperaturer på -30°C. Selv ved en udendørs temperatur på -15°C yder Greenline D9 4,5kW varme med en COP på 2,21 og selv ved -25°C yder Greenline D9 fortsat op til 2,9kW varme, hvilket er unikt og i højeste klasse.

MÆRKEVAREBESKYTTET DANSK TOSHIBA KVALITET
Greenline D9 er den danske mærkevarebeskyttede produktbetegnelse for den dansk testede og varmepumpeliste-godkendte "Daisekai 9", som er tilpasset dansk og nordisk klima. Greenline D9 importeres udelukkende af den officielle danske TOSHIBA importør siden 1976 som GVTenergi er Autoriseret Forhandler for. Produkter som sælges under betegnelsen "Daisekai 9" med henvisning til den danske mærkevarebeskyttede modelbetegnelse Greenline D9, er som oftest parallelimport, som desværre huserer internettet med smarte markedsføringsmetoder. Den originale Greenline D9 får du her hos GVTenergi.

DESIGN OG LYDNIVEAU
Med sit stilrene design i hvid højglans med afrundede hjørner, synes Greenline D9 varmepumpen slankere, mere diskret og kompakt end andre høj-effektive varmepumpetyper med tilsvarende massive varmekapacitet. Med et støjniveau på mindre end 20 dB(A) ved laveste driftsniveau, hører Greenline D9 varmepumpen hjemme i kategorien for markedets laveste lydniveau. Samtidig har Greenline D9 markedets laveste lydniveau på udendørs delen, som desuden kan sænkes yderligere -4dB(A) ved indstilling til "silent mode" på fjernbetjeningen.

R32 - DET NYE MILJØVENLIGE OG EFFEKTIVE KØLEMIDDEL
Greenline D9 er forsynet med det nye miljøvenlige og effektive R32 kølemiddel, som er fremtidens "rene" kølemiddel, og som overholder de Danske og Europæiske standarder.

UGE TIMER
Med Greenline D9 varmepumpen har du mulighed for at forprogrammere din varmepumpe for hver ugedag med nedenstående liste over valgmuligheder. Greenline D9 indeholder 4 programmer som frit kan tilpasses, vælges og ændres for tilpasning til f.eks. årstiderne.

De 4 individuelle programmer kan programmeres med følgende indstillinger:

  • Driftstid
  • Driftstilstand (varme, køling, affugtning eller ventilering)
  • Temperatur indstilling
  • Ventileringshastighed
  • Speciel driftstilstand (8°C, ECO eller HIGH-POWER)

POWER SELECT FUNKTION
Med Power Select Funktionen kan varmepumpens udedel justeres til 50/75/100% drift hvorved Greenline D9 varmepumpen forbruger mindre strøm og justerer varmepumpens strømforbrug til et bedre COP-tal. Denne funktion kan med fordel benyttes i mellemperioderne forår og efterår og sænker samtidig støjniveauet på udendørsdelen med op til 6dB(A).

GRUNDVARMEDRIFT
Greenline D9 indeholder ligesom de øvrige Greenline modeller den fordelagtige grundvarmedrift funktion som bl.a. er meget polulær i fritidshuse, sommerhuse, anneks, værksteder og garager. Varmepumpen kan således indstilles til at køre grundvarme temperatur fra 5°C til 13°C efter eget ønske. Mange varmepumper tilbyder kun minimumstemperaturer på ned til 17°C hviket ikke er hensigtsmæssigt i perioder, hvor huset ikke er i brug og her vinder Greenline modellerne overlegent over konkurrenterne på den samlede årlige driftsøkonomi.

PLASMA-ION LUFTRESNINGSSYSTEM

Greenline D9 Inverter indeholder et unikt selvrensende Plasma Filter med flere filtreringstrin, så du slipper af med røg-gener og flere typer lugt-, støv- og pollen partikler. Non-stick fladen er designet til at afvise støv og snavs og holder luften frisk og ren.

Plasma-Ion generatoren fanger og eliminerer flydende urenheder effektivt i luften hvorefter urenhederne udledes med afløbsvandet. Varmepumpen udblæser således ren luft for et bedre indeklima og det bedste ved funktionen er, at den er selvrensende.

3D KOMFORT LUFTSTRØM
Med denne nye funktion kan man let og enkelt vælge komfortventilering af rummet via 6 forprogrammerede indstillinger som frit kan vælges på fjernbetjeningen.

Greenline D9 anlægget leveres med egen software, varmekabler og højeffektive keramiske lejer, som sikrer TOSHIBAs velkendte lange holdbarhed og højeffektiv drift. Som ved alle andre TOSHIBA varmepumper medfølger den velkendte trådløse fjernbetjening for optimal komfort og enkel programmering efter behov.

BRUGSANVENDELSE

 I sommerhuset, helårshuset og i virksomheden
 Som supplement til- eller som erstatning af brændeovn
 Som varmeflytning/ventilation ved samtidig brug af brændeovn
 Som højeffektiv rum opvarmning, klima & køling
 Som effektiv Klima & Køling til Erhverv, Kontorer og Butikker

TILBEHØR
Hus til udedel af bedste danske fyrretræ kvalitet
GSM modul for fjernbetjening af enheden via mobiltelefon og APP
Wifi modul for fjernbetjening af enheden via mobiltelefon og APP

TEKNISKE DATA

TOSHIBA Greenline D9 Inverter A+++ tekniske data

 

 

TOSHIBA Greenline D9 TOSHIBA Greenline D9 A+++
Nordens mest driftssikre og kompakte i den højtrangerende A+++ energiklasse. Med COP på op til 5,33 har denne højtydende varmepumpe fabriksgaranteret drift ned til -30°C. Varmepumpen er forsynet med 3D komfort luftstrøm, avanceret luftrensningssystem med plasma-ion-generator, powerselect funktion, grundvarmedrift på 5-13°C samt indbygget programmerbar uge-timer. Læs mere...
TOSHIBA Greenline SH TOSHIBA Greenline SH A++
En kraftig varmepumpe designet til det Europæiske og Danske marked, som med den største udendørsenhed leverer op til 7.700kW varme. Powerselect funktion på 50 / 75 / 100% drift for højere COP tal og mindre energiforbrug i forår og efterår sæsonen eller efter behov. Grundvarme drift ned til 5-13°C samt tidsstyring. Læs mere...
TOSHIBA Dan Basic TOSHIBA Dan Basic A+ er en pålidelig kvalitets varmepumpe med alle nødvendige standard funktioner. Dan Basic Inverter er for de kunder som ønsker TOSHIBA's høje standard indenfor udstyr og driftssikker kompressor med digital inverter teknologi, men ikke har brug de avancerede funktoner som Greenline D9 A+++ og Greenline SHA++ modeller tilbyder.
Læs mere...
TOSHIBA 2-vejs Gulvmodel TOSHIBA 2-vejs Gulvmodel
En flot løsning med til opsætning på væg, under vinduer eller på gulv for diskret designmæssig balance i ethvert rum. 2 vejs kanaler i top og bund kan indstilles individuelt for fuld fleksibilitet og komfort.
Læs mere...
TOSHIBA 4-vejs Loftkassette TOSHIBA 4-vejs Loftcassette
Den eksklusive varmepumpe til el-opvarmede boliger, kontorer, virksomheder eller som supplement til eksisterende løsninger, hvor æstetik, design og diskret indbygning i loftet sikrer behagelig opvarmning hele året. Læs mere...
 

 

 

 

TOSHIBA Super Flexi Inverter


UDGÅET MODEL - SE DEN NYE TOSHIBA GREENLINE D9 MODEL MED R32 KØLEMIDDEL

TOSHIBA A+++ Super Flexi Inverter er Danmarks og Nordens til dato mest kompakte og driftssikre varmepume i den høje A+++ energiklasse, både i køle- og varmefunktion, som rækker langt ind i fremtiden. Varmepumpen er således designet til, at yde stabil rumopvarmning hele året, og har således fabriksgaranteret drift helt ned til udendørstemperaturer på -25°C.

DESIGN OG LYDNIVEAU
Med sit stilrene design er Super Flexi varmepumpen mere kompakt en andre høj-effektive varmepumpetyper på markedet og med et støjniveau på kun 20 dB(A) hører Super Flexi varmepumpen hjemme i kategorien for markedets laveste lydniveau.

UGE TIMER
Med Super Flexi varmepumpen har du mulighed for at forprogrammere din varmepumpe for hver ugedag med nedenstående liste over valgmuligheder. Super Flexi kan indeholde 4 programmer som frit kan tilpasses, vælges og ændres for tiklpasning til årstiderne.

De 4 individuelle programmer kan programmeres med følgende indstillinger:

  • Driftstid
  • Driftstilstand (varme, køling, affugtning eller ventilering)
  • Temperatur indstilling
  • Ventileringshastighed
  • Speciel driftstilstand (8°C, ECO eller HIGH-POWER)

POWER SELECT FUNKTION
Med Power Select Funktionen kan varmepumpens udedel justeres til 50/75/100% drift hvorved Super Flexi varmepumpen forbruger mindre strøm og justerer varmepumpens strømforbrug til et bedre COP-tal. Denne funktion kan med fordel benyttes i mellemperioderne forår og efterår og sænker samtidig støjniveauet på udendørsdelen med op til 6dB(A).

GRUNDVARMEDRIFT
Super Flexi indeholder ligesom de øvrige Flexi modeller den fordelagtige grundvarmedrift funktion som er meget polulær i fritidshuse, og varmepumpen kan således indstilles til at køre grundvarme temperatur fra 5°C til 13°C efter eget ønske. Mange varmepumper tilbyder kun minimumstemperaturer på ned til 17°C hviket ikke er hensigtsmæssigt i perioder hvor fritidshuset ikke er i brug og her vinder Flexi modellerne overlegent over konkurrenterne på den samlede årlige driftsøkonomi.

PLASMA-ION LUFTRESNINGSSYSTEM

Super Flexi Inverter indeholder et unikt luftrensningssystem med filter og plasma-ion-generator som yder et effektivt bidrag til et sundt indeklima.

Plasma-Ion generatoren fanger og eliminerer flydende urenheder effektivt i luften hvorefter urenhederne udledes med afløbsvandet. Varmepumpen udblæser således ren luft for et bedre indeklima og det bedste ved funktionen er, at den er selvrensende.

3D KOMFORT LUFTSTRØM
Med denne nye funktion kan man let og enkelt vælge komfortventilering af rummet via 6 forprogrammerede indstillinger som frit kan vælges på fjernbetjeningen.

Super Flexi anlægget leveres med egen software, varmekabler og højeffektive keramiske lejer, som sikrer TOSHIBAs velkendte lange holdbarhed og højeffektiv drift. Som ved alle andre TOSHIBA varmepumper medfølger den velkendte trådløse fjernbetjening for optimal komfort og enkel programmering efter behov.

BRUGSANVENDELSE

 I sommerhuset, helårshuset og i virksomheden
 Som supplement til- eller som erstatning af brændeovn
 Som varmeflytning/ventilation ved samtidig brug af brændeovn
 Som højeffektiv rum opvarmning, klima & køling
 Som effektiv Klima & Køling til Erhverv, Kontorer og Butikker

TEKNISKE DATA (under opdatering - op til 7,1 kW på 2017 modellen)

TOSHIBA Super Flexi Inverter A+++ tekniske data

 

TOSHIBA Dan Basic


TOSHIBA Dan Basic Inverter (Mirai), er den nye driftssikre og pålidelige kvalitetsdesignede og dansk godkendte vægmodel med A+ energimærke og det nye miljøvenlige R32 kølemiddel. Varmepumpen udmærker sig med TOSHIBA's udviklede digitale inverter teknologi samt velkendte driftssikre og lydsvage kvalitetskompressor.

Dan Basic er designet til alle som vil have en kompakt og driftssikker varmepumpe med alle TOSHIBA's velkendte høje kvaliteter, funktioner og egenskaber, men som ikke har brug for de mere avancerede funktioner og luftrensningsfiltre som Greenline D9 modellen tilbyder.

Dan Basic varmepumpen er ideel til opvarmning og køling i den mindre stue op til ca. 30 m2, i sommerhuset, kolonihavehuset, annekset, garagen, småbygninger samt individuelle værelser, samt mindre kontorlokaler, opbevaringsrum, serverrum samt lager, og kan både bruges til varme, klima, ventilation og køling.

Dan Basic varmepumpen styres via den medfølgende fjernbetjening og kan let indstilles til de forskellige driftsområder samt temperaturer på 17-30°C, men kan udvides med Grundvarmefunktion 5°C-13°C, Ugetimer, Power Select, Comfort Sleep og On/Off Timer, mod et mindre tillæg til standardprisen.

TOSHIBA DAN BASIC MODELLER

Dan Basic Inverter lagerføres kun i RAS13 model på 4,5kW
- se specifikationer nedenfor!

Euro inverter anlægget leveres, som alle pålidelige og driftssikre dansk godkendte TOSHIBA varmepumper, direkte fra den officielle danske importør siden 1976, med mulighed for serviceaftale med 5 års fuld garanti, reservedels- og lagergaranti.

BRUGSANVENDELSE

I den mindre stue eller mindre rum op til ca. 30 m2.
 I sommerhuset, helårshuset og i virksomheden
 Som supplement til- eller erstatning af brændeovn
 Som varmeflytning/ventilation ved samtidig brug af brændeovn
 Som effektiv rum opvarmning, klima & køling
 Som Klima & Køling til mindre Erhverv, Kontorer og Butikker

TEKNISKE DATA

TOSHIBA Dan Basic Tekniske Data

 
 

 


 


UDGÅET MODEL - SE DEN NYE TOSHIBA GREENLINE SH MED R32 KØLEMIDDEL

Den kraftige TOSHIBA Flexi Power er designet til det Europæiske marked og kan med den største udendørsdel yde helt op til 7.700 Watt.

Med sin enestående Power Select funktion 50, 75 og100% kan varmepumpen i forårs- og efterårs perioderne og efter behov, justeres til lavere strømforbrug med højere COP tal for effektiv udnyttelse af dobbeltrotationskompressorens inverterfunktion for yderligere besparelser og støjsvag drift på udedelen.

I de koldeste perioder yder Flexi High Power modellen en stabil besparelse på den årlige varmeregning, da den selv ved -10°C leverer op til ca. 4 i COP tal, hvilket ligger blandt de bedste ydelser på markedet for varmepumper til brug for helårs opvarmning.

Selvom anlægget hører blandt de kraftigste på markedet, har indedelen et meget stilrent og diskret design, og med sine mål på kun H27,5cm x B79 cm x D22,5 cm bærer den ikke præg af sin store ydeevne. 

GRUNDVARMEDRIFT
Modsat de fleste billige varmepumper på markedet leverer Flexi Power modellen en ægte grundvarmedrift indstilling på mellem 5°C og 13°C efter eget øsnke og behov. Denne funktion er meget populær til fritidshuse og sommerhuse, hvor grundvarmedrift er nødvendig for i vinterhalvåret at holde boligen frostfri og sikre mod fugtskader og skimmelsvamp.

LUFTRENSNINGSSYSTEM

Flexi Power indeholder et unikt luftrensningssystem med filter og iongenerator yder et effektivt bidrag til et sundt indeklima.

Flexi Power anlægget er med egen software, varmekabel og keramiske lejer som sikrer lang holdbarhed og effektiv drift. Til at styre anlægget medfølger en trådløse fjernbetjening for optimal komfort og enheden kan let programmeres til natsænkning og andre effektive indstillinger for individuel drift efter behov og ønske.

BRUGSANVENDELSE

 I sommerhuset, helårshuset og i virksomheden
 Som supplement til- eller erstatning af brændeovn
 Som varmeflytning ved samtidig brug af brændeovn
 Som højeffektiv rum opvarmning, klima & køling
 Som effektiv Klima & Køling til Erhverv, Kontorer og Butikker

TEKNISKE DATA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flere artikler...

Kunderne siger

Enestående Produkter, Enestående Rådgivning, Enestående Forretnings Etik...Vi havde ingen grund til at indhente yderligere tilbud på luft/vand anlæg til erstatning af vores udslidte og oliefyr. Alt blev ordnet for os og der var styr på alle detaljer hele vejen. Man kan mærke at der ligger 38 års erfaring og seriøsitet bag. 

Fam. Diemar
 

Grundig gennemgang af min bolig og enestående dialog og rådgivning førte til, at jeg afgav min ordre en uge efter besøget fra Energikonsulenten. Punktlig leverance og udsøgt montage, samt efterfølgende instruktion og vejledning taler for enhver anbefaling. Ingen kolde fødder her...

M. Jensen

Kontakt din Energikonsulent

GVTenergi Klaus Hvid Nielsen

Klaus Hvid Nielsen
Sjælland, Fyn & Jylland

 
 
Go to top