Easy to starts

Spar tid og penge

Energikonsulenten gennemgår din eksisterende løsning sikrer at alle forudsætninger er til stede...

 

Forum Support

Energirapport & Tilbud

Energikonsulenten udarbejder gratis Energirapport med besparelser og nøgletal...

 

Great docs & support

Sikkerhed og Tryghed

Autoriseret TOSHIBA forhandler direkte hos den officielle importør i Danmark siden 1976...

GVTenergi fører, som Autoriseret TOSHIBA Forhandler, et bredt udvalg af Luft-til-Luft og Luft-til-Vand varmepumpe løsninger til udskiftning af Oliefyr, Gasfyr, Elvarme, Pillefyr, Fjernvarme og andre centralvarme kilder eller som supplement til sommerhuse, helårshuse samt kontor og erhverv, uanset om der er tale om eksisterende bygninger eller nybyggeri. Se et udplug af vores mest populære løsninger nedenfor.

TOSHIBA A2W til Centralvarme og Brugsvand
Til boliger med centralvarmekreds og som det billigste alternativ til oliefyr, gasfyr, fjernvarme, pillefyr, brændselsfyr og andre dyre centralvarmekilder - uden at grave hele haven op.
I forhold til Olie sparer du op til 60-70% på varmeregningen. Læs mere...
TOSHIBA Luft-til-Luft varmepumper
Til sommerhus, helårshus, kontor, lager, klima og køling for optimal rumopvarmning, indeklima og komfort. Fås i varianter fra gulvmodeller til vægmodeller samt unikke, æstetiske, diskrete og eksklusive indbygnings loftkassetter. Læs mere...

 

 

TOSHIBA A2W LUFT/VAND CENTRALVARME & BRUGSVAND
TOSHIBA ESTIA-5 A2W Luft-tilVand Centralvarmepumper brochure

TOSHIBA LUFT/LUFT VARMEPUMPER & KLIMA ANLÆG
Greenline D9 A+++ brochure
Greenline SH A++ brochure
Dan Basic A+ datablad
2-vejs Gulvmodel A+ datablad- leveres nu med G2 A+++ udedel (se data fra Greenline D9)
4-vejs Loftkassette A+ datablad

TOSHIBA KLIMA & KØLING TIL ERHVERV, KONTOR og BUTIKKER
Loftsmodel CT-E under opdatering
Vægmodel KRT-E datablad
2-vejs Loftkassette/indbygning MUT-E 60x60 datablad
4 vejs Loftkassette/indbygning UTP-E 85x85 datablad
DUCT Indbygningsmodel BT-E

PRISLISTER
Luft-til-Luft varmepumper: Vejledende udsalgsprisliste, tilbehør og standardmontage
Luft-til-Vand centralvarmepumper: Vejledende udsalgsprisliste, tilbehør og standardmontage
MultiSystemer: Vejledende udsalgsprisliste, tilbehør og standardmontage
Energisparetilskud (CO2 tilskud) og håndværkerfradrag

 

TOSHIBA Greenline D9 Inverter


TOSHIBA Greenline D9 A+++ Inverter er Danmarks og Nordens til dato mest kompakte og driftssikre varmepume i den høje A+++ energiklasse, både i køle- og varmefunktion, som rækker langt ind i fremtiden. Greenline D9 varmepumpen er designet til, at yde super stabil og effektiv rumopvarmning hele året, og har således fabriksgaranteret drift helt ned til udendørstemperaturer på -30°C. Selv ved en udendørs temperatur på -15°C yder Greenline D9 4,5kW varme med en COP på 2,21 og selv ved -25°C yder Greenline D9 fortsat op til 2,9kW varme, hvilket er unikt og i højeste klasse.

MÆRKEVAREBESKYTTET DANSK TOSHIBA KVALITET
Greenline D9 er den danske mærkevarebeskyttede produktbetegnelse for den dansk testede og varmepumpeliste-godkendte "Daisekai 9", som er tilpasset dansk og nordisk klima. Greenline D9 importeres udelukkende af den officielle danske TOSHIBA importør siden 1976 som GVTenergi er Autoriseret Forhandler for. Produkter som sælges under betegnelsen "Daisekai 9" med henvisning til den danske mærkevarebeskyttede modelbetegnelse Greenline D9, er som oftest parallelimport, som desværre huserer internettet med smarte markedsføringsmetoder. Den originale Greenline D9 får du her hos GVTenergi.

DESIGN OG LYDNIVEAU
Med sit stilrene design i hvid højglans med afrundede hjørner, synes Greenline D9 varmepumpen slankere, mere diskret og kompakt end andre høj-effektive varmepumpetyper med tilsvarende massive varmekapacitet. Med et støjniveau på mindre end 20 dB(A) ved laveste driftsniveau, hører Greenline D9 varmepumpen hjemme i kategorien for markedets laveste lydniveau. Samtidig har Greenline D9 markedets laveste lydniveau på udendørs delen, som desuden kan sænkes yderligere -4dB(A) ved indstilling til "silent mode" på fjernbetjeningen.

R32 - DET NYE MILJØVENLIGE OG EFFEKTIVE KØLEMIDDEL
Greenline D9 er forsynet med det nye miljøvenlige og effektive R32 kølemiddel, som er fremtidens "rene" kølemiddel, og som overholder de Danske og Europæiske standarder.

UGE TIMER
Med Greenline D9 varmepumpen har du mulighed for at forprogrammere din varmepumpe for hver ugedag med nedenstående liste over valgmuligheder. Greenline D9 indeholder 4 programmer som frit kan tilpasses, vælges og ændres for tilpasning til f.eks. årstiderne.

De 4 individuelle programmer kan programmeres med følgende indstillinger:

  • Driftstid
  • Driftstilstand (varme, køling, affugtning eller ventilering)
  • Temperatur indstilling
  • Ventileringshastighed
  • Speciel driftstilstand (8°C, ECO eller HIGH-POWER)

POWER SELECT FUNKTION
Med Power Select Funktionen kan varmepumpens udedel justeres til 50/75/100% drift hvorved Greenline D9 varmepumpen forbruger mindre strøm og justerer varmepumpens strømforbrug til et bedre COP-tal. Denne funktion kan med fordel benyttes i mellemperioderne forår og efterår og sænker samtidig støjniveauet på udendørsdelen med op til 6dB(A).

GRUNDVARMEDRIFT
Greenline D9 indeholder ligesom de øvrige Greenline modeller den fordelagtige grundvarmedrift funktion som bl.a. er meget polulær i fritidshuse, sommerhuse, anneks, værksteder og garager. Varmepumpen kan således indstilles til at køre grundvarme temperatur fra 5°C til 13°C efter eget ønske. Mange varmepumper tilbyder kun minimumstemperaturer på ned til 17°C hviket ikke er hensigtsmæssigt i perioder, hvor huset ikke er i brug og her vinder Greenline modellerne overlegent over konkurrenterne på den samlede årlige driftsøkonomi.

PLASMA-ION LUFTRESNINGSSYSTEM

Greenline D9 Inverter indeholder et unikt selvrensende Plasma Filter med flere filtreringstrin, så du slipper af med røg-gener og flere typer lugt-, støv- og pollen partikler. Non-stick fladen er designet til at afvise støv og snavs og holder luften frisk og ren.

Plasma-Ion generatoren fanger og eliminerer flydende urenheder effektivt i luften hvorefter urenhederne udledes med afløbsvandet. Varmepumpen udblæser således ren luft for et bedre indeklima og det bedste ved funktionen er, at den er selvrensende.

3D KOMFORT LUFTSTRØM
Med denne nye funktion kan man let og enkelt vælge komfortventilering af rummet via 6 forprogrammerede indstillinger som frit kan vælges på fjernbetjeningen.

Greenline D9 anlægget leveres med egen software, varmekabler og højeffektive keramiske lejer, som sikrer TOSHIBAs velkendte lange holdbarhed og højeffektiv drift. Som ved alle andre TOSHIBA varmepumper medfølger den velkendte trådløse fjernbetjening for optimal komfort og enkel programmering efter behov.

BRUGSANVENDELSE

 I sommerhuset, helårshuset og i virksomheden
 Som supplement til- eller som erstatning af brændeovn
 Som varmeflytning/ventilation ved samtidig brug af brændeovn
 Som højeffektiv rum opvarmning, klima & køling
 Som effektiv Klima & Køling til Erhverv, Kontorer og Butikker

TILBEHØR
Hus til udedel af bedste danske fyrretræ kvalitet
GSM modul for fjernbetjening af enheden via mobiltelefon og APP
Wifi modul for fjernbetjening af enheden via mobiltelefon og APP

TEKNISKE DATA

TOSHIBA Greenline D9 Inverter A+++ tekniske data

 

TOSHIBA A2W Luft/Vand varmepumpe anlæg til Centralvarme og Varmt Brugsvand erstatter oliefyr, gasfyr, pillefyr, fjernvarme og andre dyrere centralvarmeanlæg i både private boliger, virksomheder og udlejningsejendomme, og med store besparelser på varmeregningen, uden at man skal grave hele haven op.

HVAD BESTÅR A2W ANLÆGGET AF?
Ud over levering og montage består A2W varmepumpe anlæg til centralvarme, som standard af 3 primære enheder:

Udedel
Enkelt/Dobbelt Fan
Indedel
(Hydro Unit)

Brugsvandstank
140/200/300L

Udendørsdelen optager varmen fra luften gennem et kølemiddel (R410A) og overfører varmen til indendørsdelen (Hydro Unit) som afgiver varmen til din centralvarmekreds og dit varme brugsvand (se konfigurations eksempler og  illustrationer nedenfor).

A2W MED A-MÆRKET CIRKULATIONSPUMPE
Den største forskel der er på et traditionelt fyr og en A2W luft/vand varmepumpe er, at traditionelle fyr kører med høj fremløbstemperatur og lav cirkulation hvor imod varmepumpen kører med lav fremløbstemperatur og høj cirkulation. Dette kræver en fast-interval cirkulationspumpe, som kan cirkulere de påkrævede 12-18 liter i minuttet, for at varmepumpen kan afsætte varmen effektivt i dine varmeafgivere som feks. radiatorer og gulvvarme.

A2W varmepumpen er som den første på markedet forsynet med en A-mærket fast-interval cirkulationspumpe, og distancerer sig herved fra konkurrenterne med en af Danmarks højest ydende og miljørigtige luft/vand varmepumer til centralvarme og varmt brugsvand. På denne måde afsættes den samme varmemængde i dine radiatorer og gulvvarme billigere end tidligere, og med endnu større besparelser for dig som kunde.

FLEKSIBLE KONFIGURATIONS MULIGHEDER UDEN PLADSPROBLEMER
Uanset om du har gulvvarme, radiatorer eller andre former for vandbaserede varmeafgivere i din centralvarmekreds, har du mulighed for at tilkoble en TOSHIBA A2W varmepumpe løsning til centralvarme og varmt brugsvand, som erstatning for eller som supplement til din nuværende dyre opvarmningsform. Ved udskiftning af f.eks. oliefyr eller gasfyr, optager A2W anlægget stort set samme plads i bryggerset som din nuværende installation.

A2W varmepumperne har fleksible muligher for konfiguration og tilpasning, både som enkeltstående løsning med 1 kreds styring, samt i blandede miljøer med sin unikke 2-kreds fremløbsstyrings option, hvor A2W varmepumpen på den ene kreds kører med lav fremløbstemperatur til gulvvarmekredsene og højere fremløbstemeperatur i radiator kredsene. Dette sikrer optimale driftsbetingelser for varmepumpen, øget komfort og yderligere besparelser på varmeregningen.

MED ELLER UDEN DRIFTSTANK?
En varmepumpe med inverter har IKKE normalt brug for en driftstank, modsat de mere uøkonomiske START/STOP anlæg som markedet desværre er oversvømmet med.

Men hvis man ønsker en varmepumpe som supplement til sin eksisterende løsning, eller har man et meget stort forbrug der kræver en Duo-løsning (dobbelt anlæg), samles energiproduktionen var varmekilderne i en driftstank/blandetank som tilkobles centralvarmekredsene. Tilkobling af yderligere varmekilder som eksisterende oliefyr, gasfyr, pillefyr eller pilleovn med vandkreds ("gris") er også en mulighed over en driftstank/blandetank - det kræver blot at driftstanken dimensioneres ud fra antallet af varmekilder.

Ellers leveres de økonomiske lavenergi TOSHOIBA A2W INVERTER anlæg som standard med 3-vejs ventil for styring af centralvarmekreds og varmt brugsvand, da alt andet i princippet ikke giver mening. INVERTER teknologien er en TOSHIBA opfindelse som reducerer energiforbruget væsentligt i forhold til andre varmepumper.

HAR DU SOLFANGER?
Har du et solfanger anlæg med brugsvandstank du gerne vil beholde, kan A2W ofte kobles direkte til dit solfangeranlæg, hvorved du sparer at investere i en ny brugsvandstank. Er din solfanger brugsvandstank udslidt kan vi selvfølgelig levere en passende brugsvandstank med ekstra kreds til solfangeren og har du indbygget styring i din gamle brugsvandstank som skrottes, kan vi selvfølgelig også levere ny styring til dine solfangere, så du fortsat udnytter dine solfanger paneler på taget. Alt dette og mere til, tager din energikonsulent højde for efter ønsker og behov, og sammenfatter i et tilbud sammen med energirapporten.

HVILKEN VARMEPUMPE SKAL JEG VÆLGE?
I tabellen nedenfor kan du se en tommelfingerregel sammenlignet med olieforbrug, naturgasforbrug og kW forbrug ved en virkningsgrad på de sædvanlige 80% på din eksisterende fossile varmekilde:

TOSHIBA Omregnet forbrug Olie op til Naturgas op til
A2W 8 kW op til ca. 14.000 kW 1.750 L 1.600 m3
A2W 11 kW op til ca. 20.500 kW 2.550 L 2.350 m3
A2W 14 kW op til ca. 27.000 kW 3.350 L 3.100 m3
A2W 16 kW op til ca. 31.000 kW 3.900 L 3.600 m3
A2W Duo Anlæg op til ca. 63.000 kW 7.800 L 7.200 m3

Når du kontakter din energikonsulent for gennemgang af din eksisterende løsning, får du sikkerhed for, at din eksisterende varmekreds kan bære et korrekt flow fra et højtydende varmepumpeanlæg, og at alle forudsætningerne er til stede.

Ud fra dit nuværende forbrug vil Energikonsulenten udarbejde en fyldestgørende Energirapport med dimensionering af din fremtidige varmepumpe samt et specificeret tilbud på Danmarks bedste varmepumpeløsning tilpasset dine ønsker og behov.

Og finansiering kan vi også være behjælpelige med...

 

TOSHIBA Greenline D9 TOSHIBA Greenline D9 A+++
Nordens mest driftssikre og kompakte i den højtrangerende A+++ energiklasse. Med COP på op til 5,33 har denne højtydende varmepumpe fabriksgaranteret drift ned til -30°C. Varmepumpen er forsynet med 3D komfort luftstrøm, avanceret luftrensningssystem med plasma-ion-generator, powerselect funktion, grundvarmedrift på 5-13°C samt indbygget programmerbar uge-timer. Læs mere...
TOSHIBA Greenline SH TOSHIBA Greenline SH A++
En kraftig varmepumpe designet til det Europæiske og Danske marked, som med den største udendørsenhed leverer op til 7.700kW varme. Powerselect funktion på 50 / 75 / 100% drift for højere COP tal og mindre energiforbrug i forår og efterår sæsonen eller efter behov. Grundvarme drift ned til 5-13°C samt tidsstyring. Læs mere...
TOSHIBA Dan Basic TOSHIBA Dan Basic A+ er en pålidelig kvalitets varmepumpe med alle nødvendige standard funktioner. Dan Basic Inverter er for de kunder som ønsker TOSHIBA's høje standard indenfor udstyr og driftssikker kompressor med digital inverter teknologi, men ikke har brug de avancerede funktoner som Greenline D9 A+++ og Greenline SHA++ modeller tilbyder.
Læs mere...
TOSHIBA 2-vejs Gulvmodel TOSHIBA 2-vejs Gulvmodel
En flot løsning med til opsætning på væg, under vinduer eller på gulv for diskret designmæssig balance i ethvert rum. 2 vejs kanaler i top og bund kan indstilles individuelt for fuld fleksibilitet og komfort.
Læs mere...
TOSHIBA 4-vejs Loftkassette TOSHIBA 4-vejs Loftcassette
Den eksklusive varmepumpe til el-opvarmede boliger, kontorer, virksomheder eller som supplement til eksisterende løsninger, hvor æstetik, design og diskret indbygning i loftet sikrer behagelig opvarmning hele året. Læs mere...
 

 

 

Flere artikler...

Kunderne siger

Enestående Produkter, Enestående Rådgivning, Enestående Forretnings Etik...Vi havde ingen grund til at indhente yderligere tilbud på luft/vand anlæg til erstatning af vores udslidte og oliefyr. Alt blev ordnet for os og der var styr på alle detaljer hele vejen. Man kan mærke at der ligger 38 års erfaring og seriøsitet bag. 

Fam. Diemar
 

Grundig gennemgang af min bolig og enestående dialog og rådgivning førte til, at jeg afgav min ordre en uge efter besøget fra Energikonsulenten. Punktlig leverance og udsøgt montage, samt efterfølgende instruktion og vejledning taler for enhver anbefaling. Ingen kolde fødder her...

M. Jensen

Kontakt din Energikonsulent

GVTenergi Klaus Hvid Nielsen

Klaus Hvid Nielsen
Sjælland, Fyn & Jylland

 
 
Go to top