HomeAutoriseret Forhandler

Autoriseret TOSHIBA forhandler

GVTenergi er Autoriseret TOSHIBA forhandler og leverer varmepumper og løsninger direkte gennem den officielle danske TOSHIBA importør. Vi leverer til konkurrencedygtige priser og ud fra kvalitetssikring fra energi beregning til indledende møde til færdig montage og efterfølgende service og support.

Det betyder at vi kan tilbyde en lang række fordele i forhold til øvrige udbydere og de parallel importører du ofte finder på internettetet, hvis produkter ofte ikke er tilpasset danske forhold og klima.

LEVERANCE OG MONTAGE
Alle anlæg monteres af TOSHIBA importørens in-house eller eksterne certificerede og højtuddannede montører og alle TOPSHIBA produkter leveres fra importørens eget lager på Sjælland og i Jylland og er tilpasset det danske marked. Du får selvfølgelig garanti & reklamationsret på både produkter og montage i henhold til dansk lovgivning.

SUPPORT OG KUNDESERVICE
TOSHIBA importøren tilyder daglig support og kundeservice i kontorets åbningstid, så du har altid garanti for både teknisk support og afhjælpning af tvivlsspørgsmål i forbindelse med drift og daglig brug af dit anlæg købt hos GVTenergi.

SERVICEAFTALE MED 5 ÅRS FULD GARANTI
Når du handler gennem GVTenergi får du ved montagen tilbudt importørens serviceaftale med årlig service på anlægget, for at sikre dit anlægs mangeårige stabile drift. Hvis du tegner serviceaftalen inden for 30 dage fra montage og opstart af anlægget, får du 5 års fuld garanti med i serviceaftalen. 

SIKKERHED OG TRYGHED
Ud over serviceaftaler med 5 års fuld garanti samt kundeservice på hverdage, får du også tryghed i din investering. TOSHIBA importøren har eksisteret siden 1976 og har nu 40 års erfaring med levering og montage af TOSHIBA varmepumper, klimaanlæg, køling og ventilation og har netop fejret 25 års jubilæum for deres kontor i Jylland. Med dokumentaiton for alle nødvendige branche certifikater, som er nødvendige for at levere både små og store løsninger på det danske marked, er TOSHIBA importøren i øvrigt også ISO certificeret efter nogle de højeste standarder for kvalitetssikring.

DET SIKRE VALG
Med vores konkurrencedygtige priser matcher vi stort set alle seriøse, højtydende, miljørigtige, professionelle, driftssikre varmepumpesystemer og klimaanlæg på markedet. Tager du alle forhold som solid drift, ydelse, holdbarhed samt service, support, sikkerhed og tryghed med i betragtning, så ligger vi pris- og kvalitetsmæssigt bedre end andre højkvalitets produkter med samme eller tilnærmelsesvise specifikationer, ydelser, montagepriser og indhold på det danske marked. Skal du vælge en miljørigtig, højtydende og driftssikker lavenergi varmeløsning - så skal du vælge en TOSHIBA!

Kontakt din Energikonsulent

GVTenergi Klaus Hvid Nielsen

Klaus Hvid Nielsen
Sjælland, Fyn & Jylland

 
 
Go to top