HomeAutoriseret Forhandler

Autoriseret TOSHIBA forhandler

GVTenergi er Aut. Kølemontør og VE-godkendt installatør samt Autoriseret TOSHIBA forhandler, og leverer varmepumper og løsninger direkte gennem den officielle danske TOSHIBA importør. Vi leverer til konkurrencedygtige priser og ud fra kvalitetssikring fra indledende møde, dimensionering og beregninger til færdig montage og efterfølgende service og support.

Det betyder, at vi kan tilbyde en lang række fordele i forhold til øvrige udbydere og de parallel importører du ofte finder på internettetet, hvis produkter ofte ikke er tilpasset danske forhold og klima.

LEVERANCE OG MONTAGE
Alle anlæg monteres af TOSHIBA importørens in-house eller eksterne certificerede og højtuddannede montører og alle TOSHIBA produkter leveres fra importørens eget lager på Sjælland og i Jylland og er tilpasset det danske marked. Du får selvfølgelig garanti & reklamationsret på både produkter og montage i henhold til dansk lovgivning.

SUPPORT OG KUNDESERVICE
Både GVT energi og TOSHIBA importøren tilyder daglig support og kundeservice i kontorets åbningstid, så du har altid garanti for både teknisk support og afhjælpning af tvivlsspørgsmål i forbindelse med drift og daglig brug af dit anlæg købt hos GVTenergi.

SERVICEAFTALE MED 5 ÅRS FULD GARANTI
Når du køber din varmepumpe hos GVTenergi får du ved montagen tilbudt en serviceaftale med årlig service og lovpligtigt eftersyn af anlægget, for at sikre dit anlægs mangeårige stabile drift. Hvis du tegner serviceaftalen inden for 30 dage fra montage og opstart af anlægget, får du 5 års fuld garanti med i serviceaftalen. 

SIKKERHED OG TRYGHED
Ud over serviceaftale med 5 års fuld garanti samt kundeservice på hverdage, får du også tryghed i din investering. TOSHIBA importøren har eksisteret siden 1976 og har nu 40 års erfaring med levering og montage af TOSHIBA varmepumper, klimaanlæg, køling og ventilation gennem autoriserede forhandlere som GVTenergi. GVTenergi er endvidere KMO certificeret kølemontør samt VE-godkendt montør og kan derfor tilbyde tilskud til luft/vand varmepumper gennem byggepuljen fra 2020 og frem. Kontakt os på 71991810 for en gennemgang af netop dit projekt hvis du står overfor at konvertere fra oliefyr, gasfyr, pillefyr eller elvarme til en kvalitetsvarmepumpe fra GVTenergi med tilskud op til 30.000 kr. 

DET SIKRE VALG 
Med vores konkurrencedygtige priser matcher vi stort set alle seriøse, højtydende, miljørigtige, professionelle, driftssikre varmepumpesystemer og klimaanlæg på markedet. Tager du alle forhold som solid drift, ydelse, holdbarhed samt service, support, sikkerhed og tryghed med i betragtning, så ligger vi pris- og kvalitetsmæssigt bedre end andre højkvalitets produkter med samme eller tilnærmelsesvise specifikationer, ydelser, montagepriser og indhold på det danske marked.

Kontakt din Energikonsulent

GVTenergi Klaus Hvid Nielsen

Klaus Hvid Nielsen
Sjælland, Fyn & Jylland

 
 
Go to top