HomeEnergirapport & Tilbud

Energirapport og Tilbud

Den konkrete Energirapport fra GVTenergi, som udarbejdes på baggrund af et besøg fra VE-konsulenten, indeholder alle relevante oplysninger, anbefalinger og eventuelle forbehold, som er med til at skabe det nødvendige beslutningsgrundlag og skabe sikkerhed og tryghed for dig som kunde, når du investerer den bedste og mest fremtidssikrede TOSHIBA energiløsning fra GVTenergi.

HVAD INDEHOLDER ENERGIRAPPORTEN?
Den individuelle Energirapport som udarbejdes på baggrund af Eneergikonsulentens besøg indeholder:

- Nuværende forbrug
- Fremtidigt forbrug
- Tilskud
- Afgiftsreduktioner
- Årlige besparelser
- Nøgletal
- Forrentning af investering
- Tilbagebetalingstid samt
- Konkret tilbud

HVAD INDEHOLDER TILBUDDET?
Tilbuddet indeholder anskaffelsespris på komplet og korrekt dimensioneret varmepumpeanlæg, inclusive komplet montage, fra nedtagning og bortskaffelse af din eksisterende løsning, til opstart af din nye varmepumpeløsning. Alt sammen med baggrund i Energikonsulentens besøg.

DIMENSIONERINGS RAPPORT
Ud over Energirapport og tilbud får du en kopi af varmepumpens dimensionerings rapport. Her kan se grafer og nøgletal beregnet ud fra det danske klima som anlægget er tilpasset. Anlægget dimensioneres således ud fra forudsætninger som du kan regne med, I modsætning til mange parallel-importerede produkter, som IKKE er tilpasset danske forhold. Uanset om du har Oliefyr, Gasfyr, Pillefyr, Brændselsfyr, Fjernvarme, El-varme eller blot ønsker en supplerende varmekilde til din eksisterende løsning så har vi den bedste løsning og en konkret besparelse der passer til din bolig.

Kontakt din Energikonsulent

GVTenergi Klaus Hvid Nielsen

Klaus Hvid Nielsen
Sjælland, Fyn & Jylland

 
 
Go to top