HomeØkonomiFinansiering

Finansiering

GVTenergi tilbyder et bredt udvalg af attraktive finansieringsordninger og attraktive energilån gennem egne og samarbejdspartneres finansieringspartnere.

Har du mulighed for finansiering gennem din bank eller realkreditinstitut kan disse løsninger være billige, men har du brug for et særskilt energilån tilbyder GVTenergi nogle attraktive finansieringsordninger til energiforbedringer i din bolig, men heblik på udskiftning af din dyre varmeløsning til en højeffektiv kvalitetsvarmepumpe.

Kontakt os på telefon 71991810 om aktuelle finansierings tilbud ved gennemgang af dine behov og ønsker, og få et konkret tilbud på finansiering for udskiftning af din dyre varmeløsning med en højeffektiv og miljørigtig TOSHIBA varmeløsning.

Har du allerede sparet op til din investering, kan vi regne på hvor stor en forrentning du opnår af din investering, set i forhold til besparelserne på varmeregningen.

Typisk vil en gennemsnitlig husstand med Oliefyr kunne forrente deres investering med 10% - 25% afhængig af forbrug og ælder på oliefyret. Så der er ingen grund til at lade pengene stå til 0% i rente i banken, når du kan forrente din opsparing effektivt ved nedbringelse af varmeregningen med op til 60%, ved investering i en højeffektiv og miljørigtig varmeløsning fra TOSHIBA! 

HAR DU SPØRGSMÅL?
Besparelsen på varmeregningen dækker oftest låneydelsen, når du investerer i et højtydende miljørigtigt lavenergi anlæg fra GVTenergi, hvorved anlægsinvesteringen ikke koster dig en krone, men bliver betalt inden for 5-10 år. Herefter kan du nyde godt af og hæve hele den årlige skattefri besparelse på varmeregningen hvert år i resten af TOSHIBA anlæggets velkendte lange levetid.

Kontakt din Energikonsulent

GVTenergi Klaus Hvid Nielsen

Klaus Hvid Nielsen
Sjælland, Fyn & Jylland

 
 
Go to top