HomeKontakt

Gratis Rådgivning

Med et gratis besøg fra GVTenergi og med VE-godkendelse i ryggen sikrer du, at din investering, ved udskiftning af Olifyr, Gasfyr eller Elvarme med et højtydende og miljørigtigt TOSHIBA varmepumpe anlæg, sker med sikkerhed og tryghed og efter gældende VE-beregninger og korrekt dimensionering af din fremtidige varmepumpe, så du får præcis det udbytte og de besparelser, som du selvfølgelig forventer.

MED UDGANGSPUNKT I KUNDEN
Såfremt GVTenergi, efter gennemgang, opmåling og dimensionering af dine varmeflader og centralvarmekreds vurderer, at en varmepumpeløsning mod forventning IKKE vil være rentabelt, eller teknisk ikke kan lade sig gøre, takker vi pænt nej tak. Vi ønsker kun tilfredse kunder. I de fleste tilfælde, finder vi en rentabel og attraktiv løsning på dit fremtidige varmebehov.

SKROT OLIEFYRET, GASFYRET OG DE DYRE OPVARMNINGSFORMER
Er du en af de hundredetusindvis af  danskere der skal tage stilling til udfasning af fossile brændstoffer frem mod år 2035, eller sidder du I et et af de dyre el-opvarmede huse og gruer over udsigten til de store investeringer i at få indlagt energirigtig centralvarme i boligen, så har GVTenergi vel nok Danmarks bedste, mest fleksible og konkurrencedygtige løsninger at byde på og vi kan være behjælpelige med ansøgning om med tilskud fra byggepuljen, så din investering bliver endnu mere rentabel.

GRATIS BESIGTIGELSE

• Grundig gennemgang af din eksisterende løsning
• Opmåling og dimensionering
• Gennemgang af din bolig og energiforbrug
• Oplysning om tilskudsordninger
• Udarbejdelse af tilbud samt
• Konkret Energirapport med besparelser og nøgletal.

I tilbuddet indgår montage og mulighed for serviceaftale med 5 års fuld garanti og har du brug for finansiering kan vi også være behjælpelige med dette.

PERSONLIG SERVICE
Beslutter du dig for en ny varmeløsning fra GVTenergi, følger vi dig og dit projekt gennem hele forløbet, og sørger for at yde kvalitetssikring fra start til slut gennem hele processen, fra tilbud til ordre samt montage, opstart og indkøring af din nye varmeløsning.

Med en GVTenergi får du sikkerhed og tryghed samt grundig vejledning og indsigt, når du investerer i en højeffektiv og miljørigtig varmepumpeløsning.

Kontakt din Energikonsulent

GVTenergi Klaus Hvid Nielsen

Klaus Hvid Nielsen
Sjælland, Fyn & Jylland

 
 
Go to top