HomeSikkerhed siden 1976

Sikkerhed siden 1976

GVTenergi er Autoriseret Varmepumpe Forhandler hos den officielle TOSHIBA importør i Danmark, som siden 1976 har leveret driftssikre og professionelle løsninger inden for, vame, klima, køling og ventilation til ethvert behov.

INVERTER TEKNOLOGIENS OPFINDER
Baggrunden for denne lanvarige succes er de teknologiske landvindinger som TOSHIBA er opfinder af of som giver TOSHIBA et væsentligt forspring. TOSHIBA varmepumperne leveres i dag med digital inverterstyring og DC-dobbelt rotationskompressor, som yder op til 40% større energibesparelse i forhold til traditionelle anlæg. Inverter teknologien er en TOSHIBA opfindelse helt tilbage i 1981, som har gjort TOSHIBA markedsledende inden for varmepumper.

KOMPETENCER
Med importørens hæderskronede certificering til håndtering af nogle af de største og mest omfattende VE-løsninger I Danmark, og med  GVTenergi's VE-godkendelse, har du nogle af danmarks bedste kapaciteter i ryggen, når det kommer til viden, erfaring, certificering, sikkerhed og kompetence på det danske marked.

Et marked som for den enkelte forbruger kan være svært at navigere rundt i med hensyn til et bombardement af udbud, priser og udvalg samt mere eller mindre seriøse løsninger fra både parallelimportører, byggemarkeder, lavpris supermarkeder og “gør-det-selv” butikker – og det er hér GVTenergi med sin VE-godkendelse kommer ind i billedet.

CERTIFICERING & UDDANNELSE
GVTenergi er Aut. kølemontør med KMO certificering og er VE-godkendt montør af varmepumper. TOSHIBA importøren er tillige VPO, KMO og ISO certificeret og VE-godkendt. Her udover har importøren servicefolk indenfor el, VVS, kølemontage og ventilation og er en af Danmarks få men ægte varmepumpe virksomheder med "vugge-til-grav" princip. GVTenergi modtager løbende specialist uddannelse hos TOSHIBA importøren, så vi sammen sikrer de højeste standarder og rette forudsætninger, når du som kunde køber en officiel dansk TOSHIBA varmepumpe løsning hos GVTenergi.

DOKUMENTEREDE RESULTATER SIDEN 1976
Med dokumenterede resultater og professionel totalleverance siden 1976, er du sikret Danmarks bedste og mest driftssikre løsninger med serviceordninger og 5 års fuld garanti garanti, reservedele fra eget lager samt in-house specialiserede montører, så du er sikker på, at alle certificeringer og kvalitetssikringer opretholdes.

Kontakt din Energikonsulent

GVTenergi Klaus Hvid Nielsen

Klaus Hvid Nielsen
Sjælland, Fyn & Jylland

 
 
Go to top