HomeLuft til LuftTOSHIBA 2-vejs Gulv Model

TOSHIBA 2-vejs Gulvmodel A+++


TOSHIBA 2-Vejs Gulvmodel 2018 med G2 A+++ udedel fra GVTenergi, er designet til montering stående på gulvet og fastgjort til væggen, f.eks under en vindueskarm. 2-vejs gulvmodellen er den perfekte, diskrete og yderst æstetiske primære varmeløsning løsning i el-opvarmede boligers større rum, eller som varmekilde eller suplement til helårshuset, kontoret eller i virksomheden. 2-vejs gulvmodellen er også perfekt til sommerhuset, da den nu leveres med grundvarmetemperatur 5-13°C, 8°C forindstilling og Flexi Power funktion.

Med den nye og effektive G2 udedel med A+++ energiklasse for både køl og varme, leverer TOSHIBA 2-vejs Gulvmodellen stabil varme og klima med fabriksgaranteret drift ned til -25°C.

LYDNIVEAU & DESIGN
Som sædvanlig leverer TOSHIBA Danmarks mest kompakte, stilrene og lydsvage indedndørsdele og 2-vejs Gulvmodellen er ingen undtagelse med sit lydniveau helt ned til 19 dB(A).

UGETIMER OG PROGRAMMER
Med 2-vejs Gulvmodellens nye funktioner, har du mulighed for at forprogrammere din varmepumpe med fleksible valgmuligheder til hver enkelt ugedag. Varmepumpen kan på fjernbetjeningen indstilles med 4 programmer som frit kan benyttes f.eks. til indstilling af sommer-, vinter-, forår- og efterår drift.

Valgmuligheder for indstilling
1. Driftstid
2. Driftstilstand (varme, køling, affugtning, ventilering)
3. Temperatur Indstilling
4. Spec. Driftstilstand (8°C forindstilling, ECO, HIGH POWER)

FLEXI POWER SELECT FUNKTION MED BEDRE COP
2-vejs Gulvmodellen har nu indbygget Flexi Power Funktion hvor du med et tryk på en knap på fjernbetjeningen kan indstille Power Select funktionen til 50/75/100% drift. Dette øger COP tallet ved mindre strømforbrug og sænker udedelend lydniveau med -6dB(A). 

2-VEJS INDBLÆSNING
Gulvmodellen som udgør indendørs delen, er udstyret med 2-vejs indblæsning i top og bund og giver mulighed for individuel tilpasning og favorit indstillinger, afhængig af temperament og behov, og kan benyttes med følgende indstillinger:

  • Indblæsning fra Top
     
  • Indblæsning fra Bund
     
  • Indblæsning fra Top & Bund

Sidstnævnte indstillingsmulighed er TOSHIBA's originale idé med denne modeltype.

Med disse fleksible muligheder kan denne luft/luft varmepumpe model både cirkulere luft ud i rummet og give større opvarmning hen over gulvet for bedre komfort i boliger hvor der er fodkoldt.

Ud over styring af anlægget direkte på inde-delens panel, som er forsynet med børnesikring, kan anlægget styres via den trådløse fjernbetjening for optimal komfort og sikkerhed. 2-vejs gulvmodellen er designet med henblik på kunder, som ikke ønsker en højt væghængt eller loftmonteret varmepumpeløsning og som ønsker en mere diskret placering, uden at gå på kompromis med ydelse, kvalitet og funktionalitet. Indendørsdelen kan desuden benyttes i forbindelse med multi-anlæg med op til 4 indendørsdele.

BRUGSANVENDELSE

I sommerhuset, helårshuset og i virksomheden
 Som supplement til- eller som erstatning af brændeovn
 Som varmeflytning/ventilation ved samtidig brug af brændeovn
 Som effektiv rum opvarmning, klima og køling
 Enkeltstående eller som indedel i multisystemer med flere indedele

TEKNISKE DATA A+ Standard (sælges nu med G2 A+++ udedel - se Greenline D9 tekniske data)

 

Kontakt din Energikonsulent

GVTenergi Klaus Hvid Nielsen

Klaus Hvid Nielsen
Sjælland, Fyn & Jylland

 
 
Go to top