HomeLuft til LuftTOSHIBA 4-vejs Loft Kassette

TOSHIBA Loft 4-vejs Cassette

 

 


4-vejs loftcassette varmepumpen fra TOSHIBA er konstrueret til diskret montering i loftet, hvor hensynet til design eller mere central rumopvarmning er maksimeret, uden indretningsmæssige forbehold.

Loftcassetten kræver en minimal indbygningshøjde på kun 250 mm og passer ind i 600 x 600 mm loftsplader samt udskæring og montage i stort set alle øvrige loftsbeklædninger. Denne eksklusive lofstsmodel fylder kun 20 mm ned fra loftet og har med sit kompakte og stilrene design en meget diskret placering i enhver bolig og virksomhed.

Loftcassetten har 4 indblæsningskanaler som kan justeres for mindre eller større spredning af indblæsningen. Loftcassetten har derfor et meget behageligt luftcirkulations niveau i forhold til sædvanlige 1-kanals indedele, da indblæsningen deles ud på 4 indblæsningskanaler, hvilket optimerer komforten yderligere og giver mindre trækgener.

Indblæsning fra 4 kanaler

Anlægget styres via den medfølgende trådløse fjernbetjening for optimal komfort og funktionalitet.  I større rum eller i opdelte boliger og virksomhedsmiljøer kan 4-vejs cassetten benyttes i kombination med multisystemer med op til 4 enheder diskret placeret eller i kombination med andre indendørs dele afhængig af funktionalitet og behov. Med sin placering i loftet sikrer loftcassetten recirkulation og genanvendelse af den varme luft som altid befinder sig under loftet, hvilket også giver en bedre fordeling af varmen i rummet og dermed bedre økonomi.

BEDRE INDEKLIMA
4-vejs loftcassetten har naturligvis indbygget filer for rensning af luften og optimering af indeklimaet. Samtidig har loftcassetten indbygget kondensvandspumpe for afledning af kondensvand optaget af enheden.

BRUGSANVENDELSE

I sommerhuset, helårshuset og i virksomheden hvor loftsmontage er mulig
Som primær opvarmning eller som supplement til brændeovn og andre varmekilder
Som varmeflytning/ventilation ved samtidig brug af brændeovn
Som effektiv rum opvarmning især i helårshuse, sommerhuse og el-opvarmede boliger
 Som Klima & Køling til Erhverv, Kontorer og Butikker
Enkeltstående eller som indedel i multianlæg

TEKNISKE DATA

 

Kontakt din Energikonsulent

GVTenergi Klaus Hvid Nielsen

Klaus Hvid Nielsen
Sjælland, Fyn & Jylland

 
 
Go to top