TOSHIBA Dan Basic 13

TOSHIBA Dan Basic


TOSHIBA Dan Basic Inverter (Mirai), er den nye driftssikre og pålidelige kvalitetsdesignede og dansk godkendte vægmodel med A+ energimærke og det nye miljøvenlige R32 kølemiddel. Varmepumpen udmærker sig med TOSHIBA's udviklede digitale inverter teknologi samt velkendte driftssikre og lydsvage kvalitetskompressor.

Dan Basic er designet til alle som vil have en kompakt og driftssikker varmepumpe med alle TOSHIBA's velkendte høje kvaliteter, funktioner og egenskaber, men som ikke har brug for de mere avancerede funktioner og luftrensningsfiltre som Greenline D9 modellen tilbyder.

Dan Basic varmepumpen er ideel til opvarmning og køling i den mindre stue op til ca. 30 m2, i sommerhuset, kolonihavehuset, annekset, garagen, småbygninger samt individuelle værelser, samt mindre kontorlokaler, opbevaringsrum, serverrum samt lager, og kan både bruges til varme, klima, ventilation og køling.

Dan Basic varmepumpen styres via den medfølgende fjernbetjening og kan let indstilles til de forskellige driftsområder samt temperaturer på 17-30°C, men kan udvides med Grundvarmefunktion 5°C-13°C, Ugetimer, Power Select, Comfort Sleep og On/Off Timer, mod et mindre tillæg til standardprisen.

TOSHIBA DAN BASIC MODELLER

Dan Basic Inverter lagerføres kun i RAS13 model på 4,5kW
- se specifikationer nedenfor!

Euro inverter anlægget leveres, som alle pålidelige og driftssikre dansk godkendte TOSHIBA varmepumper, direkte fra den officielle danske importør siden 1976, med mulighed for serviceaftale med 5 års fuld garanti, reservedels- og lagergaranti.

BRUGSANVENDELSE

I den mindre stue eller mindre rum op til ca. 30 m2.
 I sommerhuset, helårshuset og i virksomheden
 Som supplement til- eller erstatning af brændeovn
 Som varmeflytning/ventilation ved samtidig brug af brændeovn
 Som effektiv rum opvarmning, klima & køling
 Som Klima & Køling til mindre Erhverv, Kontorer og Butikker

TEKNISKE DATA

TOSHIBA Dan Basic Tekniske Data

 
 
Go to top