TOSHIBA Greenline D9

 

TOSHIBA Greenline D9 Inverter


TOSHIBA Greenline D9 A+++ Inverter er Danmarks og Nordens til dato mest kompakte og driftssikre varmepume i den høje A+++ energiklasse, både i køle- og varmefunktion, som rækker langt ind i fremtiden. Greenline D9 varmepumpen er designet til, at yde super stabil og effektiv rumopvarmning hele året, og har således fabriksgaranteret drift helt ned til udendørstemperaturer på -30°C. Selv ved en udendørs temperatur på -15°C yder Greenline D9 4,5kW varme med en COP på 2,21 og selv ved -25°C yder Greenline D9 fortsat op til 2,9kW varme, hvilket er unikt og i højeste klasse.

MÆRKEVAREBESKYTTET DANSK TOSHIBA KVALITET
Greenline D9 er den danske mærkevarebeskyttede produktbetegnelse for den dansk testede og varmepumpeliste-godkendte "Daisekai 9", som er tilpasset dansk og nordisk klima. Greenline D9 importeres udelukkende af den officielle danske TOSHIBA importør siden 1976 som GVTenergi er Autoriseret Forhandler for. Produkter som sælges under betegnelsen "Daisekai 9" med henvisning til den danske mærkevarebeskyttede modelbetegnelse Greenline D9, er som oftest parallelimport, som desværre huserer internettet med smarte markedsføringsmetoder. Den originale Greenline D9 får du her hos GVTenergi.

DESIGN OG LYDNIVEAU
Med sit stilrene design i hvid højglans med afrundede hjørner, synes Greenline D9 varmepumpen slankere, mere diskret og kompakt end andre høj-effektive varmepumpetyper med tilsvarende massive varmekapacitet. Med et støjniveau på mindre end 20 dB(A) ved laveste driftsniveau, hører Greenline D9 varmepumpen hjemme i kategorien for markedets laveste lydniveau. Samtidig har Greenline D9 markedets laveste lydniveau på udendørs delen, som desuden kan sænkes yderligere -4dB(A) ved indstilling til "silent mode" på fjernbetjeningen.

R32 - DET NYE MILJØVENLIGE OG EFFEKTIVE KØLEMIDDEL
Greenline D9 er forsynet med det nye miljøvenlige og effektive R32 kølemiddel, som er fremtidens "rene" kølemiddel, og som overholder de Danske og Europæiske standarder.

UGE TIMER
Med Greenline D9 varmepumpen har du mulighed for at forprogrammere din varmepumpe for hver ugedag med nedenstående liste over valgmuligheder. Greenline D9 indeholder 4 programmer som frit kan tilpasses, vælges og ændres for tilpasning til f.eks. årstiderne.

De 4 individuelle programmer kan programmeres med følgende indstillinger:

  • Driftstid
  • Driftstilstand (varme, køling, affugtning eller ventilering)
  • Temperatur indstilling
  • Ventileringshastighed
  • Speciel driftstilstand (8°C, ECO eller HIGH-POWER)

POWER SELECT FUNKTION
Med Power Select Funktionen kan varmepumpens udedel justeres til 50/75/100% drift hvorved Greenline D9 varmepumpen forbruger mindre strøm og justerer varmepumpens strømforbrug til et bedre COP-tal. Denne funktion kan med fordel benyttes i mellemperioderne forår og efterår og sænker samtidig støjniveauet på udendørsdelen med op til 6dB(A).

GRUNDVARMEDRIFT
Greenline D9 indeholder ligesom de øvrige Greenline modeller den fordelagtige grundvarmedrift funktion som bl.a. er meget polulær i fritidshuse, sommerhuse, anneks, værksteder og garager. Varmepumpen kan således indstilles til at køre grundvarme temperatur fra 5°C til 13°C efter eget ønske. Mange varmepumper tilbyder kun minimumstemperaturer på ned til 17°C hviket ikke er hensigtsmæssigt i perioder, hvor huset ikke er i brug og her vinder Greenline modellerne overlegent over konkurrenterne på den samlede årlige driftsøkonomi.

PLASMA-ION LUFTRESNINGSSYSTEM

Greenline D9 Inverter indeholder et unikt selvrensende Plasma Filter med flere filtreringstrin, så du slipper af med røg-gener og flere typer lugt-, støv- og pollen partikler. Non-stick fladen er designet til at afvise støv og snavs og holder luften frisk og ren.

Plasma-Ion generatoren fanger og eliminerer flydende urenheder effektivt i luften hvorefter urenhederne udledes med afløbsvandet. Varmepumpen udblæser således ren luft for et bedre indeklima og det bedste ved funktionen er, at den er selvrensende.

3D KOMFORT LUFTSTRØM
Med denne nye funktion kan man let og enkelt vælge komfortventilering af rummet via 6 forprogrammerede indstillinger som frit kan vælges på fjernbetjeningen.

Greenline D9 anlægget leveres med egen software, varmekabler og højeffektive keramiske lejer, som sikrer TOSHIBAs velkendte lange holdbarhed og højeffektiv drift. Som ved alle andre TOSHIBA varmepumper medfølger den velkendte trådløse fjernbetjening for optimal komfort og enkel programmering efter behov.

BRUGSANVENDELSE

 I sommerhuset, helårshuset og i virksomheden
 Som supplement til- eller som erstatning af brændeovn
 Som varmeflytning/ventilation ved samtidig brug af brændeovn
 Som højeffektiv rum opvarmning, klima & køling
 Som effektiv Klima & Køling til Erhverv, Kontorer og Butikker

TILBEHØR
Hus til udedel af bedste danske fyrretræ kvalitet
GSM modul for fjernbetjening af enheden via mobiltelefon og APP
Wifi modul for fjernbetjening af enheden via mobiltelefon og APP

TEKNISKE DATA

TOSHIBA Greenline D9 Inverter A+++ tekniske data

 

Go to top