HomeLuft til LuftTidligere TOSHIBA modellerTOSHIBA Euro Inverter

TOSHIBA Euro Inverter - UDGÅET

TOSHIBA Euro inverter


UDGÅET MODEL - SE DEN NYE TOSHIBA DAN BASIC MODEL MED R32 KØLEMIDDEL

TOSHIBA Euro Inverter er TOSHIBA's driftssikre og pålidelige standard varmepumpe med A+ energimærke. Varmepumpen udmærker sig med TOSHIBA's udviklede digitale inverter teknologi samt store og driftssikre dobbeltrotations A/C kvalitetskompressor.

Euro Inverter 2017 modellen fås nu også som RAS 10 Gulvmodel mod et mindre tillæg!

Euro Inverter er designet til dem som vil have en kompakt og driftssikker varmepumpe med alle TOSHIBA's velkoendte høje kvaliteter, funktioner og egenskaber, men ikke har brug for de mere avancerede funktioner og luftrensningsfiltre som Super Flexi A+++ og Flexi Power modellerne tilbyder.

Euro Inverter varmepumpen er beregnet til sommerhuse, garager og småbygninger eller som suplement til helårshuset samt mindre kontorlokaler og opbevaringsrum og kan både bruges til varme, klima, ventilation og køling.

Varmepumpen kan via den medfølgende fjernbetjening indstilles til forskellige driftsområder samt temperaturer på 17-30°C, men kan udvides med Grundvarmefunktion 5°C-13°C mod et mindre tillæg til standardprisen.

LUFTRENSNINGSSYSTEM

Euro Inverter indeholder standard luftrensnings filter for optimering af indeklimaet.

Euro inverter anlægget leveres som alle pålidelige og driftssikre TOSHIBA varmepumper fra den officielle danske importør, med egen software, varmekabel og keramiske lejer som sikrer lang holdbarhed og effektiv drift. Til at styre anlægget medfølger en trådløse fjernbetjening for optimal komfort med bl.a. temperatur indstilling på 17-30°C og ved tilkøb af grundvarmedrift til frostsikring af feks. sommerhuse leveres fjernbetjeningen tillige med grundvarmedrift temperatur interval på 5-13°C.

BRUGSANVENDELSE

 I sommerhuset, helårshuset og i virksomheden
 Som supplement til- eller erstatning af brændeovn
 Som varmeflytning/ventilation ved samtidig brug af brændeovn
 Som effektiv rum opvarmning, klima & køling
 Som Klima & Køling til Erhverv, Kontorer og Butikker
 Enkeltstående eller som indedel i multisystemer

TEKNISKE DATA

TOSHIBA Euro Inverter Tekniske Data

 
 

Kontakt din Energikonsulent

GVTenergi Klaus Hvid Nielsen

Klaus Hvid Nielsen
Sjælland, Fyn & Jylland

 
 
Go to top