HomeLuft til LuftTidligere TOSHIBA modellerTOSHIBA Flexi Power

TOSHIBA Flexi Power - UDGÅET

 


 


UDGÅET MODEL - SE DEN NYE TOSHIBA GREENLINE SH MED R32 KØLEMIDDEL

Den kraftige TOSHIBA Flexi Power er designet til det Europæiske marked og kan med den største udendørsdel yde helt op til 7.700 Watt.

Med sin enestående Power Select funktion 50, 75 og100% kan varmepumpen i forårs- og efterårs perioderne og efter behov, justeres til lavere strømforbrug med højere COP tal for effektiv udnyttelse af dobbeltrotationskompressorens inverterfunktion for yderligere besparelser og støjsvag drift på udedelen.

I de koldeste perioder yder Flexi High Power modellen en stabil besparelse på den årlige varmeregning, da den selv ved -10°C leverer op til ca. 4 i COP tal, hvilket ligger blandt de bedste ydelser på markedet for varmepumper til brug for helårs opvarmning.

Selvom anlægget hører blandt de kraftigste på markedet, har indedelen et meget stilrent og diskret design, og med sine mål på kun H27,5cm x B79 cm x D22,5 cm bærer den ikke præg af sin store ydeevne. 

GRUNDVARMEDRIFT
Modsat de fleste billige varmepumper på markedet leverer Flexi Power modellen en ægte grundvarmedrift indstilling på mellem 5°C og 13°C efter eget øsnke og behov. Denne funktion er meget populær til fritidshuse og sommerhuse, hvor grundvarmedrift er nødvendig for i vinterhalvåret at holde boligen frostfri og sikre mod fugtskader og skimmelsvamp.

LUFTRENSNINGSSYSTEM

Flexi Power indeholder et unikt luftrensningssystem med filter og iongenerator yder et effektivt bidrag til et sundt indeklima.

Flexi Power anlægget er med egen software, varmekabel og keramiske lejer som sikrer lang holdbarhed og effektiv drift. Til at styre anlægget medfølger en trådløse fjernbetjening for optimal komfort og enheden kan let programmeres til natsænkning og andre effektive indstillinger for individuel drift efter behov og ønske.

BRUGSANVENDELSE

 I sommerhuset, helårshuset og i virksomheden
 Som supplement til- eller erstatning af brændeovn
 Som varmeflytning ved samtidig brug af brændeovn
 Som højeffektiv rum opvarmning, klima & køling
 Som effektiv Klima & Køling til Erhverv, Kontorer og Butikker

TEKNISKE DATA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt din Energikonsulent

GVTenergi Klaus Hvid Nielsen

Klaus Hvid Nielsen
Sjælland, Fyn & Jylland

 
 
Go to top