HomeLuft til LuftTidligere TOSHIBA modellerTOSHIBA Super Flexi A+++

TOSHIBA Super Flexi A+++ UDGÅET

 

TOSHIBA Super Flexi Inverter


UDGÅET MODEL - SE DEN NYE TOSHIBA GREENLINE D9 MODEL MED R32 KØLEMIDDEL

TOSHIBA A+++ Super Flexi Inverter er Danmarks og Nordens til dato mest kompakte og driftssikre varmepume i den høje A+++ energiklasse, både i køle- og varmefunktion, som rækker langt ind i fremtiden. Varmepumpen er således designet til, at yde stabil rumopvarmning hele året, og har således fabriksgaranteret drift helt ned til udendørstemperaturer på -25°C.

DESIGN OG LYDNIVEAU
Med sit stilrene design er Super Flexi varmepumpen mere kompakt en andre høj-effektive varmepumpetyper på markedet og med et støjniveau på kun 20 dB(A) hører Super Flexi varmepumpen hjemme i kategorien for markedets laveste lydniveau.

UGE TIMER
Med Super Flexi varmepumpen har du mulighed for at forprogrammere din varmepumpe for hver ugedag med nedenstående liste over valgmuligheder. Super Flexi kan indeholde 4 programmer som frit kan tilpasses, vælges og ændres for tiklpasning til årstiderne.

De 4 individuelle programmer kan programmeres med følgende indstillinger:

  • Driftstid
  • Driftstilstand (varme, køling, affugtning eller ventilering)
  • Temperatur indstilling
  • Ventileringshastighed
  • Speciel driftstilstand (8°C, ECO eller HIGH-POWER)

POWER SELECT FUNKTION
Med Power Select Funktionen kan varmepumpens udedel justeres til 50/75/100% drift hvorved Super Flexi varmepumpen forbruger mindre strøm og justerer varmepumpens strømforbrug til et bedre COP-tal. Denne funktion kan med fordel benyttes i mellemperioderne forår og efterår og sænker samtidig støjniveauet på udendørsdelen med op til 6dB(A).

GRUNDVARMEDRIFT
Super Flexi indeholder ligesom de øvrige Flexi modeller den fordelagtige grundvarmedrift funktion som er meget polulær i fritidshuse, og varmepumpen kan således indstilles til at køre grundvarme temperatur fra 5°C til 13°C efter eget ønske. Mange varmepumper tilbyder kun minimumstemperaturer på ned til 17°C hviket ikke er hensigtsmæssigt i perioder hvor fritidshuset ikke er i brug og her vinder Flexi modellerne overlegent over konkurrenterne på den samlede årlige driftsøkonomi.

PLASMA-ION LUFTRESNINGSSYSTEM

Super Flexi Inverter indeholder et unikt luftrensningssystem med filter og plasma-ion-generator som yder et effektivt bidrag til et sundt indeklima.

Plasma-Ion generatoren fanger og eliminerer flydende urenheder effektivt i luften hvorefter urenhederne udledes med afløbsvandet. Varmepumpen udblæser således ren luft for et bedre indeklima og det bedste ved funktionen er, at den er selvrensende.

3D KOMFORT LUFTSTRØM
Med denne nye funktion kan man let og enkelt vælge komfortventilering af rummet via 6 forprogrammerede indstillinger som frit kan vælges på fjernbetjeningen.

Super Flexi anlægget leveres med egen software, varmekabler og højeffektive keramiske lejer, som sikrer TOSHIBAs velkendte lange holdbarhed og højeffektiv drift. Som ved alle andre TOSHIBA varmepumper medfølger den velkendte trådløse fjernbetjening for optimal komfort og enkel programmering efter behov.

BRUGSANVENDELSE

 I sommerhuset, helårshuset og i virksomheden
 Som supplement til- eller som erstatning af brændeovn
 Som varmeflytning/ventilation ved samtidig brug af brændeovn
 Som højeffektiv rum opvarmning, klima & køling
 Som effektiv Klima & Køling til Erhverv, Kontorer og Butikker

TEKNISKE DATA (under opdatering - op til 7,1 kW på 2017 modellen)

TOSHIBA Super Flexi Inverter A+++ tekniske data

 

Kontakt din Energikonsulent

GVTenergi Klaus Hvid Nielsen

Klaus Hvid Nielsen
Sjælland, Fyn & Jylland

 
 
Go to top