TOSHIBA UNIQUE

 

TOSHIBA UNIQUE Inverter


TOSHIBA UNIQUE L og XL A+++ medd indbygget WiFI er Danmarks og Nordens nyeste design varmepumpe i den højeste A+++ energiklasse, både i køle- og varmefunktion. Unique varmepumpen er designet til, at yde super stabil og effektiv rumopvarmning hele året, og har således fabriksgaranteret drift helt ned til udendørstemperaturer på -30°C. 

TILPASSET DESIGN OG FARVER
Fronten på TOSHIBA UNIQUE har et cover som er tekstil beklædt. Der medfølger lysegrå og mårkegrå som standard i pakken, men du kan tilkøb design af forskellige farver som blågrå, mørk blågrå, beige, mørkebrun og smaragd grøn/blå. DU kan også downloade en PDF skabelon og få lavet dit helt eget design som du kan tilpasse dit enteriør, dine møber eller gardiner. Erhver kan med fordel benytte denne mulighed i kontorer og udstillinger med firmalogo eller budskab og få produceret eget design ud fra PDF skabelonen. Mulighederne er ubegrænsede.

MÆRKEVAREBESKYTTET DANSK TOSHIBA KVALITET
TOSHIBA UNIQUE er den danske mærkevarebeskyttede produktbetegnelse for den originale "Haori" vægmodel, som er tilpasset dansk og nordisk klima. TOSHIBA UNIQUE importeres udelukkende af den officielle danske TOSHIBA importør siden 1976 som GVTenergi er Autoriseret Forhandler for. Produkter som sælges under betegnelsen "HAORI" med henvisning til den danske mærkevarebeskyttede modelbetegnelse UNIQUE, er som oftest parallelimport, som desværre huserer internettet med smarte markedsføringsmetoder. Den originale dansk godkendte TOSHIBA UNIQUE får du her hos GVTenergi.

DESIGN OG LYDNIVEAU
Med sit stilrene kompakte design og valgfrie tekstil front og bued hjørner og kanter som slutter helt tæt til væggen, er UNIQUE varmepumpen slankere, mere diskret og kompakt end andre høj-effektive varmepumpetyper med tilsvarende massive varmekapacitet. Med et støjniveau på mindre end 19 dB(A) ved laveste driftsniveau, hører UNIQUE vægmodellen hjemme i kategorien for markedets laveste lydniveau. Samtidig har UNIQUE markedets laveste lydniveau på udendørs delen, som kan sænkes til 39dB(A) ved indstilling til "silent mode" på fjernbetjeningen.

MILJØVENLIGT OG EFFEKTIVT KØLEMIDDEL
TOSHIBA UNIQUE er forsynet med det nye miljøvenlige og effektive R32 kølemiddel, som er fremtidens "grønne og rene" kølemiddel, og som overholder de nyeste Danske og Europæiske standarder. R32 er desuden mere effektiv ved de laveste frostgrader og leverer derfor en mere effektiv ydelse og højere energiklasse end ved tidligere anvendte kølemidler.

PERFEKT INDEKLIMA
TOSHIBA UNIQUE tilbyder Ultra Pure Filter som fanger op til 94% af luftpartiklerne og har som de øvrige topmodeller TOSHIBA Plasma Ionizer som fanger og neitraliserer de forurenede partikler. Med TOSHIBA Magic Coil renser indedelen effektivt lamellerne så din varmepumpe altid er så ren som ny.

 

DESIGN OG PÅLIDELIGHED
Innovation, effektivitet, høj pålidelighed og energibesparende respekt for miljøet. I over 50 år har TOSHIBA leveret garanteret præcision og ekspertise af fejlfri japansk kvalitet til vores kunder.

INNOVATIV TOSHIBA INVERTER TEKNOLOGI
i 1981 opfandt TOSHIBA inverter teknologien og har siden udviklet banebrydende teknologier for at øge effektivitet, driftsspænd og forbedre driftsøkonomien til nogen af vertdens bedste og mest stabile varmepumper. TOSHIBA UNIQUE leveres med den meget pålidelige og driftssikre Dobbelt DC rotations kompressor som minimerer udsving for at sikre en ensartet temperatur. Dette øger effektiviteten og eliminerer samtidig risikoen for utilsigtet støj. Med TOSHIBA inverter teknologien regulerer varmepumpen selv varme- og kølekapaciteter ved alle udetemperaturer og på alle tidspunkter, ved at kompressorens hastighed justeres efter behov.

INNOVATIV FJERNBETJENING
Med TOSHIBA UNIQUE varmepumpens medfølgende design fjernbetjening har du mulighed for at indstille din varmepumpe efter ethvert behov ud fra flere af følgende funktioner:

  • Varme-, Køle, Ventilation- og Affugtning- Funktion
  • Temepratur indstilling
  • Indblæsnings hastighed
  • Indblæsnings retning
  • Power Select og ECO funktion for yderligere strømbesparelse
  • Timer funktion
  • Grunvarmefunktion 
  • og meget mere

DIN SMARTE VARMEPUMPE
Med indbygget WiFi og tilhørende App til både iPhone iOS og Android kan du indstille din varmepumpe til maksimal komfort, både ude og hjemme. I appen kan du aflæse energiforbrug/montitor som endda har indbygget smart speaker. UNIQUE varmepoumpen er kompatibel med Googel Home Assistant og Amazon Alexa.

 

BRUGSANVENDELSE

 I sommerhuset, helårshuset og i virksomheden
 Som supplement til- eller som erstatning af brændeovn
 Som varmeflytning/ventilation ved samtidig brug af brændeovn
 Som højeffektiv rum opvarmning, klima & køling
 Som effektiv Klima & Køling til Erhverv, Kontorer og Butikker
 Som effektiv reklame i kontorer, udstillinger og butikker med virksomheds tekstil design

TILBEHØR

Hus til udedel af metal eller træ af bedste danske fyrretræ kvalitet
GSM modul for fjernbetjening af enheden via mobiltelefon og APP hvor der ikke er Wifi
Gratis APP til styring af indbygget WiFi. Apple iOS/Appstore og Android/Google Play

BESTIL BROCHURE & TILBUD

Kontakt GVTenergi på telefon 71991810 for brochure og eventuel aftale om besigtigelse og konkret tilbud.

VE-GODKENDT VARMEPUMPER

GVTenergi er VE-godkendt og Aut. Kølemontør.
 

 
Go to top